Hae jäseneksi

Lappeenrannan Kerho on kulttuuri- ja liikemiesklubi, jossa yhteiskunnallisiin, isänmaallisiin ja maakunnallisiin arvoihin sitoutuneet eri-ikäiset jäsenet tapaavat toisiaan. Kerhon tarkoituksena on tarjota osakkailleen tilaisuus vapaaseen tuttavalliseen seurusteluun omassa keskuudessaan sekä herättää kiinnostusta yhteisiin rientoihin ja pyrkimyksiin osakkeenomistajien ja maakunnan parhaaksi. Lisäksi Lappeenrannan Kerho järjestää avec-tilaisuuksia.

Lappeenrannan Kerhon jäseneksi voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta. Hallitus käsittelee anomuksen yhdessä kokouksessa. Jäsenyyden hyväksyminen edellyttää kahta suosittelijaa. Liittymisen yhteydessä ostettavan osakkeen hinta on 150 € ja kerhon vuosimaksu 120 €. Liittymismaksun hinnan päättää yhtiökokous vuosittain. Käyttäjäjäsenmaksun maksaneet jäsenet saavat jäsenkortin, joka oikeuttaa pääsyn kaikkiin YT-Klubeihin, jotka ovat lueteltu jäsenkortin takana. Jäsenkortti on pysyvä. Jos sinulta puuttuu jäsenkortti, otathan yhteyttä kerhomestariin.

Lappeenrannan Kerhon jäsenille on tarjolla lounasetuja paikallisissa ravintoloissa: Upseerikerho, Ravintola Wolkoff, The Kitchen, Tang Capital, DonPapa ja Kehruuhuone. Edut ovat henkilökohtaiset. Varaudu esittämään kerhon jäsenkortti. Lisäksi Upseerikerho vuokraa tiloja juhlatilaisuuksiin Lappeenrannan Kerhon jäsenille. Varaukset ja lisätiedot p. 05 415 2206.

Hae Lappeenrannan Kerhon jäseneksi: