Golf

Golf on mukava ja koukuttava tapa harrastaa ulkoliikuntaa. Golfissa kaikki muut asiat unohtuvat ja se on mukava seurapeli.

Kun peli kulkee, se on onnistumisen myötä hauskaa. Kun peli ei kulje, ei ole hauskaa, mutta pitää päästä pelaamaan, jotta saisi pelin kulkemaan. Pelaan itseäni vastaan, en niinkään pelikavereita. Usko siihen, että parhaat kierrokset ovat edessäpäin. Ilmoita kerhomestarille tai golfin vetäjälle kiinnostuksesi  golfiin.

Kerhon vuosittaiset golf tapahtumat

Lappeenrannan kerho Oy:n golf mestaruuskilpailu

Pelataan vuosittain kesäkuussa Viipurin Golf Ry:n Etelä-Saimaan kentällä Tuosassa. Kerhon mestari on parhaan Scratct-tuloksen tehnyt.  Pelimuotona 18 r. Pistebogey maksimi slope-tasoitus 36. Sarjasta palkitaan kolme parasta. Kerhon jäsenten seuralaisille avec-sarja 18 r pistepogey maksimi slope tasoitus 54. Kolme parasta palkitaan.

YT-klubien Golf- SM

Pelataan elokuun aikana. Kutsu Yt-klubilta ja järjestäjältä. Kahden miehen joukkuepeli sekä yksilö kilpailu.

Seuraottelu Mikkelin liikemiesyhdistys, Savonlinnan kauppaseura, Lappeenrannan Kerho Oy

Kunkin seuran kotikentällä kausittain tai saman kauden aikana esim. Mikkeli Annila kesäkuu, Savonlinna Keri-golf heinäkuu, Lappeenranta Tuosa elokuu. Maksimi tasoitus on 36.  Voittaja seura kuuden parhaan pistepogey tulos yhteen laskien.

Golf toimikunnan vetäjän valitsee kerhon hallitus vuosittain.